onsdag 27 augusti 2014

Stadsvandring

Elvis har varit på återbesök här hemma idag. Mamma var med hon också, de båda stannar över till imorgon då de åker vidare upp i landet för att jobba. Den här eftermiddagen gick vi på stan och ägnade oss åt att jaga en klänning från Whyred som vi såg i helgen. Tillslut fick veta att det inte var säkert att den kommer ut i butik alls. Vojne, vojne. Vi får helt enkelt hålla utkik några veckor fram över och hoppas på att den kommer lite senare än övriga kollektionen bara, inte troligt iochförsig, men vad gör man inte? En trevlig stund på stan hade vi alla fall och hundarna fick ordentligt med miljöträning. Ellie har ju varit på stan för, men så här i rusningstid blev det hittills högsta svårighetsgrad för henne - tur att coola Elvis var med. Han bryr sig inget om stan och allt folk, men lägger sig å andra sidan ogärna ner och vilar oavsett sammanhang. Så i pauserna på olika ställen var det nog lilla damen som hade lättast att slappa och koppla bort stadspulsen. Hon dunkar gärna i backen lite var stans, bra det!

Åå-ååka pendeltåg.

På T-centralen.

Sötnötter!

Passivitetsträning utanför NK. Ellie tog en power nap.

Dyrkaffe för oss och finvatten till hundarna på Biblioteksgatan.

4 kommentarer:

 1. Gud så söt valp! *smälter* :)

  Vet inte om du bor i Sthlm men annars kan jag tipsa om fler hundvänliga ställen inomhus - Sturegallerian vid stureplan,Gallerian på hamngatan, NK, cafe Brasco på Söder :)
  Superbra för miljltränng:)

  SvaraRadera
 2. Åh vad bra med miljöträning :D Igår träffade jag en blue merle aussievalp på södra, och ett tag funderade jag på om det var du & Ellie, men det var det inte :P

  SvaraRadera
 3. Fin kaffe är aldrig fel :) Så söta vovvarna är, jättefina. Hälsa din mamma. Kramen

  SvaraRadera
 4. Åh vad roligt med miljöträning. Vi har precis mjukstartat och ska fortsätta nu i veckan! :D

  SvaraRadera