fredag 15 augusti 2014

Hunderi

Jag vill varna alla bloggläsare för framtiden. Det kommer nämligen fortsätta vara väldigt mycket hund här i bloggen, troligen ännu mer. 

För er som varit med länge så har det skrivits mycket om gymträning i mitt tidigare bloggliv. Träning var, och är till viss del, en passion - väl värd att tjata om och leva med. Hunderiet är värre. Många resor värre. Och då ska ni komma ihåg att jag en sån som periodvis har gått upp 04.30 för att hinna med morgonträningen. Räknat kalorier så många gånger att jag kan det flesta innehållsförteckningar utantill, mitt guldfiskminne till trotts. Som exalterat glatt mig åt högre och högre vikter i bänkpressen. Även gått skogs- och rullbandsprommenader tills Gud lipat åt mig och benhinnorna kastat in handduken. Fortfarande glädjer jag mig åt antalet armhävningar jag orkar. Blir lycklig och varm över att jag, trots min nu tillsynes muffinslika kropp, faktiskt orkar dra mig upp i ett par chins. Jag älskar träning, i gymmet känner jag mig stark och där stormtrivs jag tillsammans med dukadukamusiken i lurarna. Men hunderiet är en helt annan division. Först var det Josh och Elvis som visade mig vägen och nu är även aussiegrynet Ellie med i matchen.

Så nu vet du det, om du nu inte gissat det innan. ;)

Aussie med Grey Hound-öron på god väg att invardera bloggen. 
4 kommentarer:

 1. För vissa av oss är hund roligare

  SvaraRadera
 2. Man blir besatt av hund! För min del får du gärna skriva massor av hunderi-saker och posta massor med bilder, Ellie är så söööööt :D får jag skriva upp din blogg på min länklista? Så kommer jag ihåg att gå in och kolla hela tiden :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, eller hur!? ;) Det är givetvis super om du vill länka till våran blogg, helt ok! Lovar att ladda på med bilder :)

   Radera