söndag 6 oktober 2013

Nice pants!

"Nice pants" fick Niklas höra när han gick igenom grindarna till Six Flaggs tidigare idag, röda byxor på killar är tydligen nytt för amerikanarna. I karusellväg satsade vi på bergochdalbanor, sjukt att man kan göra så, utbudet var minst sagt tilltaget. Men så är vi ju i XL-landet nummer ett. 5 bergochdalbanor och 2 vanliga karuseller han vi med innan en regnstorm drog in och dränkte alla oss glada besökare. Galna bergochdalbanor var det! Till och med så benen gungade när man klev av. Dessutom hade vi tur, antagligen på grund av varningen om regnovädret, då det var lite folk i parken, bara mellan en kvart och fyrtiofem minuters kö till varje attraktion. Vi hade förväntat oss att det slulle varit smockfullt och att vi skulle hinna med ett par, tre åkturer på en hel dag. Så sju åkturer på en halvdag när regnet kom var ju kalas.
Efter att tålmodigt försökt vänta ut regnet i en presentshopp gav vi upp och sprang genom regnet till bilen. Och på vägen hem fick vi nödlanda på en Oasis (typ som när vi stannar på en bensinmack, fast oasen innehåller ett gäng olika restaurangkedjor, caféer och krimskramsshopping ut över själva bensinmacken) för att vi inte såg vägen framför oss på motorvägen.
Nu står bilen tryggt i ett garage ett stenkast från hotellet och väntar på att vi kommer tillbaka imorgon för att fortsätta vår resa.


1 kommentar:

  1. U hälsar - "Nämen tjena Bingo!" Tror han är lika ovan vid röda brallor som jänkarna :o)

    SvaraRadera