torsdag 31 juli 2014

Familjedag!

Som omväxling från gårdagens späckade schema, med både båtturer och kvällsbesök hos Lisa och Anders och deras pigga tvååring Gustav, var det väldigt skönt att slappa tillsammans med Niklas bror Ulrik och Jennifer. Det är så mysigt med familj. Jag är nog en riktig mystoffel innerst inne. Några som fick lära sig att kunna umgås i familjen var deras katt Ozzy och hundarna. (Tycker fortfarande att det är väldigt skojigt att katten heter Ozzy och Ellie är en Aussie - samma fast olika.) Efter en hel del mutande med godisbitar gick det till sist galant att umgås i samma rum. 

Lite senare tog Jennifer och jag hundarna på en långpromenad, i valpmått mätt, och gick till slutet av kvarteret för att leta svamp. Fantastiskt att bo så nära skogen att man kommer dit till fots på bara några minuter. Ett par små, torra svampar fick Jennifer tag på och dessa donerades till Ellies lära-sig-söka-svamp-tränings-fond. Förhoppningsvis ger det utdelning i form av en exemplarisk svampsökhund som kan generera hinkvis med svamp. Är det tänkt i alla fall. Framåt kvällen åkte vi hem till Mamma Maria och Sven för mera familjemys. Grillat och bärkaka med röda vinbär stod bland annat på menyn för kvällen. Även en del resning av diverse gamla saker, foton, porslin med mera hans med. Maria och Sven går ju i tankarna att byta villan mot en lägenhet och då går de inte för sig att spara på allt.

Så här kul kan man ha när man blir biten i handen av små valptänder. 

Ozzy vågar sig fram för att undersöka en sovande Ellie.

Mys med farbror Ulrik. 
 

1 kommentar:

  1. Skruttan hon är så söt - även när hon biter :) Sedan ska vi ju inte glömma stortassen Elvis han är ju ett riktigt charmtroll också! Tack för idag alla fyra, det här får vi göra om snart igen!

    SvaraRadera