fredag 18 juli 2014

Lilla katastrofen

Ellie är en tjej som högt och ljudligt talar om vad hon tycker. Oavsett om hon tycker lite eller mycket så pratas  och gurglas det. Idag hände en av väldens värsta katastrofer enligt henne - och himmel vad hon tog i för att tala om det. Grannarna måste trott att vi misshandlade henne svårt så som hon skrek. 

Lilla skrutt var på en snabb upptäcksfärd i datarumet där hon inte får vara. Mot väggen stod iläggsskivan till ett bord som brukar agera som avskärmning mot just det rummet. Den lyckades hon så klart välta och den föll olyckligt rakt över ena tassen. Buller och bång blev det minst sagt. Hon gnydde till och sladdade ut till Niklas och mig som var i köket. Så som man gärna gör spontant, så böjde vi oss båda ner till henne och undrade hur det var fatt (vilket så klart är fel). Där och då var det som att trycka på en knapp och hon skrek rakt ut - högt, gällt och utan så mycket som en andningspaus. Hon slutade inte förens jag plockade upp henne i famnen (fel igen) då såg hon bara helt förskräckt ut och mumlade gnällingt i förfäran. 

Nu en liten stund senare är fossingen bra igen, vi får ta på den och hon ligger och snusar bredvid Elvis på golvet. Skrämde livet ur oss gjorde hon. Dömma av hennes skrik trodde vi som bäst att foten skulle behövas amputeras. Lilla, dramatiska skrutthund!

Skrutt med helt frisk tass 


  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar