måndag 7 mars 2016

En dag på stranden

Måste börja det här inlägget med att dementera ett annat. Sist när vi trodde att vi promenerade till Las Americas så hade vi fel, vi snuddande visserligen vid kanten på eftermiddagen, men lunchen och större delen av dagen var vi faktiskt kvar i Los Cristianios. Den här gången där imot gick vi en bra bit in i Las Americas. Målet var en strand dag med sand och det fick vi. En massa sol också på köpet. Till en början blev vi lite oroliga att vi skulle få någon strand alls. På kartan såg det ut som att hela staden kantades av strand, det gjorde den visserligen men inte av av sandstrand utan de flesta stränderna var naturlig klippig med svart, vass lavasten. Men precis utanför Greek Corner där vi bestämt oss för att luncha fans det påpassligt nog en fin liten sandstrand där vi kunde tillbringa större delen av dagen.

Niklas barfota i sanden på första stranden, fortfarande kvar i Los Cristianios. 

Dagen var klar och i horisonten kunde man skymta Teide och hennes snökläddatopp.

Naturlig strand, just denna med liten gnutta sand som måste blåst över från en närliggande sandstrand.

Lunch på Greek Corner, bra mat. Niklas funderar på reklamlappen som utlovar "bästa strandvy", intressant då den låg nedsänkt i en liten grop.

Min favoritbild från hela semestern! Niklas ritar upp bebisen på min mage med solkrämen som färg.

Lavalandskapet tittar fram mellan strandpromenadens tillrätta lagda grönska och ett hotells maffiga trädgård.

Efter stranden satte vi oss och tog varsin frukt smoothie, Niklas en med röda bär och jag en med bara kokos (tokgod) och delade på en peperonipizza.

Toppen dag! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar