måndag 20 maj 2013

Små justeringar

Vissa saker kan få ett ordentligt lyft genom en mindre ändring. Vårt kök till exempel. Köket är, hur ska jag säga, mindre genomtänkt på en del plan. Inredningen eller designen är en sån sak, till exempel har vi tre olika sorters bänkskivor på ett område som är knappt två kvadrat. På ena sidan spisen har vi en gedigen, tung stenskiva i svart, på andra sidan spisen är en mer sliten träimitation och området runt diskhon är i plåt. Det står på vår planering att göra något åt det, tanken är att hitta en bänkskiva i mörkt trä som matchar golvet och byta ut två av bänkskivorna. Den svarta i sten vill vi gärna ha kvar och tror att det kan bli snyggt om allt går i samma ton. Det får dock vänta lite då det är ett ganska stort ingrepp. 

Men att byta ut de trötta handtagen på skåpen är ju inget vi behöver vänta med. Vi hittade på Jula ett gäng borstade, svarta handtag som skifftar i rödbrunt, något som passar kalas med golvet. Enkelt och billigt sätt att få en ganska stor förändring i köket redan. Niklas var duktig och bytte ut de gamla mot nya igår medan jag satt sänkt i halsfluss och tittade på. Det blev mycket bra om jag får säga det själv! ;)

3 kommentarer:

  1. Tjusigt =) Gardinerna är köpta på www.ellos.se Där har dom bra pris, eller så finns det massor av mysiga likadana på www.jotex.se
    Hoppas du hittar något du gillar. Ha det fint tjejen, kramen

    SvaraRadera