måndag 15 april 2013

Dag ett

Dagen då vi blev ägare till vårt första egna hem har varit mycket effektiv. Den började på morgonkvisten hos mäklaren där vi skrev på de sista papprena och överförde alla pengar, glatt uppsluppna fortsatte jag och Niklas med att....

....åka till Alpvägen och lämna en billast med fullproppade flyttkartonger, tillbaka till gamla lägenheten och packa in alla sommardäck i bilen, åka till däckfirman för däckbyte, ta en snabbis till Jysk och köpa nya sovkuddar, tillbaka till däckfirman för att hämta bilen, åka till Alpvägen och lämna vinterdäcken, åka tillbaka till gamla lägenheten för att hämta verktyg, tanka bilen på vägen, åka till Ikea och köpa nya kökstolar, svänga förbi Bauhaus för att kolla tapeter, passa på att tjuvkika på grill (som vi tänkt vänta med), åka till Alpvägen och lämna stolarna, åka till Sundbyberg för att äta (huuungriga), åka förbi Bauhaus och köpa grillen (i alla fall), åka tillbaka till Alpvägen, börja bygga ihop stolarna, komma på att vi inte har något stjärnskruvmejsel, låna mejsel av grannen, sätta ihop stolarna, lämna tillbaka mejseln och blir inbjudna för att titta på hennes nyrenoverade lägenhet, hjälpa grannen sätta upp en ny brandvarnare, packa ihop och åka tillbaka till gamla lägenheten, laga matlåda, kolla på ett avsnitt av Game of Thrones... och phu... gå o lägga oss.

Tänk vad man hinner en ledig måndag! Nu är jag så speedad att jag knappt kan sova fast klockan snart är tolv. Imorgon blir det mer fix :)



Ihopsatta och klara att sätta sig på

1 kommentar: