fredag 29 juli 2016

Grillkvällar

Resten av tisdagen blev social. En bit in på eftermiddagen gled vi in till Landvetter där välkomstkommittén bestående av Maria och Sven välkomnade oss. Vi fick smaskig Texas-paj och Juni visade farmor hur hon växt sen sist vi sågs. 

På kvällen var vi på plats i Kungsbacka hos  Niklas kusin Fredrik med familj för att grilla med dem och Ulifers. Roligt att träffa alla, extra roligt att stifta bekantskap med nya lilla Oskar. Fast beskrivningen lilla är riktgt san, han är fem månader men väger redan knappt tio kilo. Så det var stor skillnad på de båda bebisarna, den ena i viktkurvornas underkant den andra högt över dem.

Onsdagen körde vi en favorit i repris och den här gången med Johhan, John och deras två små kottar. Julie som tidigare var minstingen har blivit stora tjejen. Familjen har nämligen utökats med Finn som bara är några månader äldre än Juni. Som alltid väldigt roligt att umgås, men tiderna har definitivt ändrats och stora delar av tiden ägnandes åt de små som på olika sätt behövde matas, sövas eller bara beundras en stund. Innan grillingen var vi på Råda Säteri för en fika och en prommenad i de lummiga omgivningarna. Trevligt tyckte vi alla, men nöjdast var nog Ellie som kunde strutta omkring lös i den parklika skogen. 

Johanna pysslar ner Juni i Finns babysitter, som hon får låna en liten stund. Det var minsan lite kul när det gungade!

Två som roar sig tillsammans men ändå på varsitt håll. 

Niklas skötte Julies matning och passade på att ta en godis själv också.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar